InquirysAboutContact
За нас

ЙЕКА АТЛАС Травел ООД е създадена с предмет на ейност дизайн и производство на академични облекла за нуждите на детски градини, средни училища и учниверситети, както и тоги за практикуващи адвокати. Специализира се и в производството на академични облекла за хабилитирани преподаватели и аксесоари за средни училища и университети.
ЙЕКА’91 ООД „ Международни младежки ваканции” е създадена през 1991 година, като дружество с ограничена отговорност с предмет на дейност - младежки и ученически туризъм, производство и доставка на учебни средства и материали за нуждите на детски градини и средни училища. Дружеството е лицензирано с удостоверение за регистрация 187 издадено от Министерство на икономиката като туроператор и туристически агент. Дружеството притежава застраховка по чл. 42 от Закона за туризма. Туристическата дейност се развива от регионалния офис на ЙЕКА91 ООД в гр. Русе. Тя е насочена към ученически туризъм и ваканции в страната и чужбина. Програмите включват екскурзии, учебни екскурзии, училища сред природата и ваканции.
От самото си създаване ЙЕКА’91 ООД и ЙЕКА АТЛАС Травел ООД работят с екипи от учители и преподаватели разработващи туристически и учебни програми, консултиращи при утвърждаване на модели на облекла и аксесоари. Нашето мото от регистрирането ни и до днес продължава да бъде:
СВОБОДАТА ДА ИЗБИРАШ!
То определя и НАШИТЕ ЦЕЛИ:
  • разработка и доставка на висококачествени академични облекла с уникален дезайн, подчертаващ нивото и авторитета на учебното завеение;
  • предлагането и реализацията на качествени туристически програми включващи знания, развлечения и сигурност на пътуващите ученици, учители и студенти.
  • богат избор от всичко, което предлагаме.
Ние сме убедени, че можем и изпълняваме професионално желанията на нашите клиенти в областите, които работим.

Централният офис на ЙЕКА’91 се намира в София на адрес : София 1000, ул. Цар Иван Шишман № 2, тел/факс -981 33 36, тел: 980 86 11, e-mail – jeka91@abv.bg, jeka@bol.bg.

Регионален офис : гр. Русе, ул. Никола Палаузов № 1, тел/факс – 082 83 27 41. e mail: jeka_rs@abv.bg.